Kauppa

Rahkosten sukuseuralla on myynnissä erilaisia tuotteita, joiden tuotto käytetään sukuseuran hyväksi esim. sukututkimukseen. Myynnissä on mm. T-paitoja, kyniä, pipoja, lippalakkeja ja kaulahuiveja, kaikki varustettuina tietenkin Rahkosten sukuseuran logolla . Jos olet kiinnostunut em. tuotteista voit ottaa yhteyttä Helvi Liimataiseen tai lähettää e-mailia sukuseuralle yhteydenottolomakkeella.  

Sukuseuralla on myynnissä myös professori Veikko Vionojan grafiikkaa. Työt ovat ns. litografiikkaa ja niitä voi tiedustella Eero Hiiroselta.

On herätelty myös ajatusta, että jos sukulaisilla olisi yhteisiä harrastuksia, voitaisiin tavata niiden tiimoilta. Jos sinulla on jokin harrastus tai muuta vastaavaa mielessäsi ja haluaisit olla yhteydessä sukulaisiisi, voit lähettää siitä e-mailia Jorma Rahkoselle . Jormalle voit myös lähettää sukuun liittyviä tarinoita ja juttuja, joita voitaisiin julkaista sukuseuran lehdessä.

Sukukirja

Sukuseura on valmistelemassa laajaa sukuselvitystä, joka julkaistaan parin vuoden sisällä kirjana. Lue lisää sukukirjasta sen omalla sivulla.

Lue lisää sukukirjasta

Jäseneksi liittyminen

Sukuseuran jäseneksi voidaan hyväksyä 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka kuuluu sukuun isän, äidin tai avioliiton kautta. Jos olet kiinnostunut sukuseurasta tai haluat muuten laittaa terveisiä, ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä

Seuran logotuotteet

Käy katsomassa seuran logolla varustettujen pipojen, huivien ja muiden hienojen tuotteiden valikoima! Logotuotteita ostamalla tuet sukuseuran toimintaa.

Logotuotteisiin